Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lans24/domains/bssnijdelwijk.nl/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Brede School Snijdelwijk - Kern Kinderopvang Randstad locatie De Rietkraag

In de Brede School Snijdelwijk is de locatie van kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang De Rietkraag, onderdeel van Kern Kinderopvang Randstad, gevestigd. 

 

  • opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • alles is inclusief (luiers, voeding, uitstapjes)
  • goed onderhouden locaties
  • enthousiaste, betrokken medewerkers
  • alleen vakantieopvang mogelijk
  • 52 weken per jaar geopend
  • SWKPas voor korting op diverse uitjes
  • aandacht voor natuur en gezonde voeding
  • afwisselend activiteitenaanbod

 

Kinderdagverblijf: goede voorbereiding op de basisschool 

 

Wij bieden een uitdagende én vertrouwde omgeving voor zowel baby’s als peuters. Kinderen zitten samen in een vaste groep.  Met een vertrouwde groepsleiding. Door persoonlijke aandacht en afwisselende activiteiten leren wij uw kind spelenderwijs ontdekken. Kruipen op het gras, leren grijpen naar een speeltje, puzzelen maar ook samen liedjes zingen.

 

Peuterspeelgroep: spelenderwijs ontwikkelen 

 

In een combinatie van spelen en leren stimuleren wij uw kind in taal- en denkontwikkeling. Maar ook in de ontwikkeling van creativiteit en persoonlijkheid. Wij werken met maandelijkse thema’s en een vast dagprogramma. U kunt hele en halve dagopvang combineren met de peuterspeelgroep. Op de groep worden maximaal 14 kinderen opgevangen. De groep wordt begeleid door twee deskundige pedagogisch medewerkers. 

 

BSO: uitdaging voor én na schooltijd 

 

De BSO. Een plek waar uw kind zich thuis voelt. Waar uw kind zichzelf kan zijn en geen verplichtingen voelt. Maar ook een plek waar uw kind gestimuleerd wordt mee te doen aan creatieve en sportieve activiteiten. Elke dag vinden er verschillende activiteiten plaats. Van koken, knutselen, dansen tot aan spelletjes doen. Wilt u kind liever chillen? Dat kan in onze gezellige huiskamer.  Ook het sporten wordt niet overgeslagen. Tijdens schoolvakantie kan uw kind de hele dag op de BSO terecht. 

 

Uw kind is van harte welkom!

Kinderopvang is iets heel persoonlijks. Het gaat over mensen, sfeer, inrichting en kleur. Komt u gerust eens kijken op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding. Voor informatie kunt u terecht  bij locatiemanager  Karin de Gooijer, via 06 - 22 93 59 32 of  via onze website www.kern-randstad.nl

 

Kern Kinderopvang Randstad locatie De Rietkraag

Brede School Snijdelwijk

Snijdelwijklaan 4D

2771 ER Boskoop

0172 - 21 68 16 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.kern-randstad.nl

 

Locatiemanager Karin de Gooijer

06 - 22 93 59 32