Ervaren allround fysiotherapeut in Brede School Snijdelwijk

Sinds 1 februari 2016 is Boskoop een fysiotherapiepraktijk rijker: de 38-jarige Boskoper Dennis Nederhoff  heeft zijn eigen praktijk in de Brede School Snijdelwijk. “Ik wil mensen graag verder helpen om weer pijnvrij te bewegen.”

Dennis werkt nu 10 jaar als fysiotherapeut. In een revalidatiecentrum en ziekenhuis, maar de langste periode in een grotere praktijk in Leiden. "Ik wilde al langer een praktijk in Boskoop starten", legt Dennis uit. "Maar doordat ik steeds vaker de vraag kreeg vanuit mijn vrienden en kennissen waarom ik hen niet in Boskoop kon behandelen besloot ik de sprong te wagen."

Volledige aandacht
"Voor mij blijft iedere patiënt een nieuw verhaal. Om tot de beste behandeling te komen wil ik alles weten over de klacht, maar dat is niet genoeg. Het beeld is pas compleet wanneer ik begrijp waarom de klacht is ontstaan", zegt Dennis. "Een enkelklacht kan bijvoorbeeld gemakkelijk het gevolg zijn van een probleem in iemands heup. Naast kennis en het praktisch testen van iemands klachten is doorvragen en goed luisteren ook belangrijk."

Samen met de patiënt 
Patiënten die bij Dennis aankloppen voor behandeling moeten zelf ook aan de slag. "Alleen door samen te werken met mijn patiënt komen we tot het beste resultaat. Samen bespreken we het behandelplan en de te zetten stappen. Zo weten we allebei welk pad we bewandelen en wat we van elkaar mogen verwachten", legt Dennis uit. "Samen werken en samenwerken, dat is de sleutel."

Lange termijn oplossing
"Wanneer ik een klacht niet kan oplossen of merk dat iemand bij een andere specialist mogelijk beter geholpen kan worden dan zal ik bemiddelen met andere zorgprofessionals om via die weg de klachten op te lossen," zegt Dennis. "Het gaat mij er om dat de klacht voor de lange termijn wordt verholpen!"

Meer weten? Kijk op de website of like Dennis Nederhoff Fysiotherapie op Facebook

Contact opnemen kan door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U kunt ook bellen naar 06 83 660 569.

 

Dennis Nederhoff Fysiotherapie

Snijdelwijklaan 4E
2771 SX Boskoop
06 83 660 569
www.dennisfysiotherapie.nl

Facebookpagina  

Openingstijden
Maandag     08:30 - 18:00, 19:30 - 22:00
Dinsdag       09:00 - 15:00
Woensdag   08:00 - 12:00
Donderdag  09:00 - 18:00
Vrijdag        08:00 - 18.00