In de Brede School Snijdelwijk is de locatie van kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang De Rietkraag onderdeel van Kern Kinderopvang Randstad, gevestigd. 

 

  • opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • alles is inclusief (luiers, voeding, uitstapjes)
  • enthousiaste, betrokken pedagogische medewerkers
  • alleen vakantieopvang mogelijk
  • 52 weken per jaar geopend
  • SWKPas voor korting op diverse uitjes
  • aandacht voor natuur en gezonde voeding
  • afwisselend activiteitenaanbod

 

Kinderdagverblijf: goede voorbereiding op de basisschool 

 

Wij bieden een uitdagende en vertrouwde omgeving. Kinderen zitten samen in een vaste groep.  Met een vertrouwde groepsleiding. Door persoonlijke aandacht en afwisselende activiteiten leren wij uw kind spelenderwijs ontdekken. Kruipen op het gras, leren grijpen naar een speeltje, puzzelen maar ook samen liedjes zingen.

 

Peuterspeelgroep: spelenderwijs ontwikkelen 

 

In een combinatie van spelen en leren stimuleren wij uw kind in taal- en denkontwikkeling. Maar ook in de ontwikkeling van creativiteit en persoonlijkheid. Wij werken met maandelijkse thema’s en een vast dagprogramma. Op de groep worden maximaal 14 kinderen opgevangen. De groep wordt begeleid door twee deskundige pedagogisch medewerkers. 

 

BSO: uitdaging voor én na schooltijd 

 

De BSO. Een plek waar uw kind zich thuis voelt. Waar uw kind zichzelf kan zijn en geen verplichtingen voelt. Maar ook een plek waar uw kind gestimuleerd wordt mee te doen aan creatieve en sportieve activiteiten. Elke dag vinden er verschillende activiteiten plaats. Wilt u kind liever chillen? Dat kan in onze gezellige huiskamer.  Ook het sporten wordt niet overgeslagen. Tijdens schoolvakantie kan uw kind de hele dag op de BSO terecht. 

 

Uw kind is van harte welkom!

Kinderopvang is iets heel persoonlijks. Het gaat over mensen, sfeer, inrichting en kleur. Komt u gerust eens kijken op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding. Voor informatie kunt u terecht bij locatiemanager Inge van Bommel 06 53 22 29 85 of via de website www.kern-kinderopvang.nl

 

Kern Kinderopvang locatie De Rietkraag

Brede School Snijdelwijk

Snijdelwijklaan 4D

2771 SX Boskoop

0172 - 21 68 16 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.kern-kinderopvang.nl 

Locatiemanager Inge van Bommel

06-53222985